Wat is transforMissioneel coachen?

Transformissioneel coachen richt zich minder op wat je ziet (gedrag) maar vooral op wat je niet ziet. Een echte blijvende (gedrags-)verandering ontstaat van binnenuit als er besef ontstaat op het niveau van identiteit (wie ben ik eigenlijk), missie (hoe wil ik van betekenis zijn), cultuur en relaties (wie om mij heen is belangrijk en welke betekenis heeft dit in mijn leven). Je leert dus op een andere manier te kijken naar jezelf en vanuit die positie naar je situatie. Wie jij bent als persoon en wat jij te bieden hebt is een belangrijk aandachtsgebied. Hoe je denkt over jezelf is vaak bepalend voor je handelen in bepaalde (lastige) situaties.

Ik geloof in verandering van binnenuit met een sterke nadruk op de betekenis die jij (ten diepste) hebt voor deze wereld. Daarom coach ik je op die vier niveaus om samen te ontdekken waar jouw verlangen, kracht en uitdaging ligt. Die innerlijke beweging (van binnen naar buiten) kan leiden tot verandering.